Potpuni raskid saradnje sa SNSD-om na lokalnim nivoima

Potpuni raskid saradnje sa SNSD-om na lokalnim nivoima

Funkcioner Partije demokratskog progresa (PDP) i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković poručio je kako će se zalagati za potpuni raskid bilo kakvog oblika saradnje sa SNSD-om u svim lokalnim zajednicama.

Stanivuković je kazao kako je svjestan svoje političke odgovornosti, kao i nezavidne pozicije u kojoj se opozicija nalazi...

"I baš u ovom teškom periodu vodstvo čitavog opozicionog duha našeg naroda sa ove strane Drine 'leži' na nekoliko pojedinaca, znamo vrlo dobro šta moramo uraditi i šta nas čeka, kao i koje breme nosimo... Jedan od koraka ove godine će biti insistiranje na napuštanju bilo kakve koalicije i saradnje naših stranaka sa SNSD-om na bilo kom nivou vlasti kako bi naša borba bila čista, direktna i jasna", bio je jasan Stanivuković.

Dodao je kako je "ovo isto tako važno uraditi poznavajući jednu činjenicu, a to je da ko god ne posluša velikog vođu imat će direktno sa njim problema, kako je i sam vođa rekao".

Stanivuković je ocijenio kako su svi lokalni načelnici i gradonačelnici SNSD-a "vazali i poslušnici diktatorskog režima", koji je već odavno zreo da bude "zbrisan sa lica" ovog entiteta.

Izvor: N1

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks