Teodosić je pušio i pio - Svi u NBA su znali da on neće uspjeti

Teodosić je pušio i pio - Svi u NBA su znali da on neće uspjeti

Američki novinari Zek Lou i Džejson Konsepsion pozabavili su se bivšim igračem LA Klipersa i kapitenom reprezentacije Srbije Milošem Teodosićem i iznijeli niz teških riječi na njegov račun.

Teodosić je ljeta 2017. godine napustio CSKA iz Moskve i preselio se u Kliperse, ali je poslije neuspješnih godinu i po dana u NBA ligi dobio otkaz. Novinar ESPN-a Zek Lou pričao je sa novinarom Ringera Džejsonom Konsepsionom u svom poznatom podkastu, a jedna od tema bio je upravo srpski plejmejker.

Teodosić je najzanimljiviji pomenutoj dvojici bio zbog svojih loših navika – pušenja i alkohola.

– Miloš Teodosić je došao u ligu sa 30 godina i navikama da puši cigarete i pije (alkohol) van terena. Nije puno pio, ali je volio da živi život. Svi u NBA su znali da on neće uspjeti, svi su pričali da je 82 utakmice previše za njega – rekao je Lou.

Konsepsion se uključio u razgovor, a Teo nije dobio baš najbolje komplimente od njih dvojice.

– Miloš je bio prototip igrača koji je izgledao kao da je sigurno došao iz Evrope i pušio. To nije šala, on je stvarno pušio. Uvijek je izgledao kao da je prethodno veče proveo u nekom srpskom lokalu igrajući bekgemon.

Lou, inače navijač Njujork Niksa, prisjetio se dijela karijere Alekseja Šveda, trenutno košarkaša Himkija, koji je proveo u timu iz “velike jabuke”.

– Obožavao sam da ga gledam, bio je toliko smiješan i loš u isto vrijeme. Kretao se kao NBA igrač, ali nikada ništa dobro iz toga nije uradio. Mislim da je on u konkurenciji za najgoreg defanzivca u istoriji lige, konstantno je bio dva metra od igrača kojeg je čuvao. Nije htio kontakt, nije htio da pomiriše igrača, toliko je daleko stajao – usaglasili su se Konsepsion i Lou.

Njih dvojica su pričali i o još nekim problemima u skorijoj prošlosti Niksa, kao što je ugovor od 10 miliona Ronu Bejkeru, ali i pohvalili sada već penzionisanog argentinskog plejmejkera Pabla Priđionija, koji je nažalost “u ligu došao sa 57 godina”, piše Blic Sport.


Izvor: Blic